Препарат за септични ями и тоалетни

Обратно към филтрите за БИОЕНЗИМНИ ПРЕПАРАТИ ЗА СЕПТИЧНИ ЯМИ И ПОЧИСТВАНЕ
Ценa:
32.39 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
BACTI
Наличност
[Да]
Доставка
Доставка с наш транспорт или с Еконт
Плащане
в брой при доставката, с предплащане по банков път или с наложен платеж
Препарат за септични ями и тоалетни - Oписание:
Силата на природата
Предназначен за пречистване на отпадъчни води в септични и помийни ями, външни тоалетни, мазноуловители, сухи тоалетни, дренажни тръби и канали, пречиствателни станции за отпадъчни води.
“Бакти+“ е безопасна, природна технология, заложена върху действието на непатогенни микроорганизми. Създаден на основата на дълги години проучване, и дълбоки познания на биотехнологията, бактериите, ензимите и необходимите им хранителни вещества. Характеризира се със много високо съдържание на активни вещества.
Предимства:
- Висококачествен продукт, с високо съдържание на активни бактериални култури
- Премахва лошите миризми по естествен начин
- Предотвратява натрупването на органични отпадъци, като ги разгражда
- Ускорява разграждането на мазнини, масла, грес, протеини, нишесте, целулоза...
- Намалява нуждата от почистване чрез изпомпване
- Решава проблема с реактивирането на излезли от употреба септични ями
Специално избрани бактериални култури, които след активация със вода започват да се размножават и консумират оганичният отпад. В естествената среда съществуват и патогенни или неприятелни микроорганизми които понякога натделяват, в такъв случай започват веднага да се усещат лоши миризми. Разликата която се усеща при употребата на “Бакти+“ е забележителна, няма ги неприятните миризми, и не се зъпушват тръбите и каналите, много по рядко се налага механично почистване на съоражението.
Нуждата за употреба на “Бакти+“ идва от факта че днешните домакинства използват все повече, и по често дезинфектиращи препарати, които са утровни за микроорганизмите, и не само но и за хората които са в непосредственна близкост до тях.
Когато температурите навън са прекалено ниски, или прекалено високи, през зимата и лятото, обикновените бактерии не са ефективни, те отслабват. Там идват на сила “Бакти+“ бактериите които са много по издръжливи, и силни.
Когато се използва тоалетната нередовно (сезонно), например на вила или хижа, обикновените бактерии не успяват да се размножат толкова бързо за да се справят със много работа наведнъж. Там “Бакти+“ е силен, защото във 500 грамовата кутия се съдържат стотици милиони полезни микроорганизми, които са бързо готови за работа.
Бакти+ е естествен продукт, безвреден за околната среда, не съдържа химикали, неутрален е, не е токсичен и некорозиращ.
За употреба при: Септични ями, външни тоалетни, мазноуловители или пречиствателни станции за отпадъчни води.
Да се изсипе нужната доза (според размера на ямата) “Бакти+“ направо във ямата, ако това не е възможно, тогава да се изсипе в най близката до нея тоалетната и да се пусне водата.
Дозиране:
Първоначално 2 отмерки на м3. Поддържащо месечно дозиране: 1 отмерка на м3.
Съвети:
- При лоша функция (силен мирис или запушване) да се прилага по-често, до момента на отстраняване на проблема.
- При твърде високи или ниски външни температури да се прилага ежеседмично.
- След почистване на банята с дезинфекционни средства “Бакти+“ трябва да се приложи след известно време, защото такива средства са токсични за микроорганизмите.
- Най-ефективно е да се започне с дозирането на “Бакти+“ непосредствено след механичното изпомпване на утайката от септика. Малкото количество водниста кал на дъното на септика ще осигури оптимална среда за размножаването на “Бакти+“ бактериите.
- “Бакти+“ осигурява безопасно пускане на домашните ПСОВ в експлоатация както на нови съоражения, така и след сервизно почистване. “Бакти+“ предотвратява преноса на нежелани микроорганизми при използването на начална утайка от друга ПСОВ.
- Спазвайте препоръчителното дозиране на препарата и го прилагайте в редовни интервали.
За употреба при: Сифони, канали, мазноуловители и сухи тоалетни.
Дозиране:
Използвайте 100 мг разтвор, един път седмично.
Подготовка на разтвора:
Добавете една отмерка от праха Bacti+ в 200 мг хладка вода. Преди употреба, оставете разтвора да се активира 10 минути, от време на време го разбъркайте.
Полезни съвети:
- В случай че канала е напълно запушен, първо използвайте механичен начин или химичен препарат за прочистване, и чак след това използвайте биологичния начин за почистване и профилактика с препарата “Бакти+“.
- Спазвайте препоръчителното дозиране на препарата и го прилагайте в редовни интервали.
Опаковка:
0,5кг Кутия Външен вид и цвят:
Светло бежов прах
Безопасност и употреба:
Да не се вдишва, да не се поглъща, да се избягва контакт с очите и отворени рани. След употреба ръцете да се измият със сапун и вода. Продуктът се съхранява на сухо място, при температура 5-35 0 С. След всяка употреба затворете опаковката. Естествен продукт, безвреден за околната среда, не съдържа химикали, неутрален, не е токсичен и не корозиращ.
Запитване за Препарат за септични ями и тоалетни
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Катрин Макс ООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.