"КАТРИН МАКС OОД" е фирма създадена през 1998 година изцяло с български капитал с дейност насочена към прилагането на световните технологии и материали , необходими за поддържането на висока хигиена във всички сфери на икономиката: хранително-вкусова промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, болнични и административни учреждения, училища, детски градини, университети, бизнес сгради и офиси и др.

 

 

           Ориентирана към високите изисквания на потребителите за използване на продукти с високо качество и комплексност на доставките, днес "КАТРИН МАКС ООД" предлага богат асортимент от артикули за професионална употреба: Няколко серии дозатори и диспенсъри за обществена и санитарна  хигиена, еднократни кърпи и хартия за ръце на листи и на ролки, автоматични сешоари за подсушаване на ръце, коса и тяло с фотоклетка, тоалетнa хартия на големи ролки и на листи, домакински и промишлени ролки, професионални препарати и уреди за почистване, ароматизатори за заведения, хотели и офиси, еднократни лични предпазни средства и облекло  , дозатори за дезинфектант , течен сапун и шампоан , кошчета за разделно събиране на отпадъци, индустриални контейнери , уреди за унищожаване и борба с насекоми и гризачи , големи рула за индустрията , кремове и каши за почистване на ръце , препарати за автомивки и  др. 

 

 

           Нашите клиенти могат да се възползват от консултация още на ниво проектиране на санитарните и обществени помещения,а впоследствие да получат от нас цялостна програма за оптимизацията на санитарното обслужване.Безплатни доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас ,ВеликоТърново, Русе, Плевен, Пазарджик, Смолян, Кърджали , Карлово и др..

 

 

            В шоурума на фирмата е изложена пълната гама дозатори за течен сапун, хартия и кърпи за ръце, тоалетна хартия, покривала за тоалетна чиния, електронни ароматизатори, сешоари за ръце и коса,  индустриална хартия, домакинска хартия, почистващи препарати, както и уреди за почистване и безконтактна хигиена- с фотоклетка и лакетен  бутон.

 

 

            "КАТРИН МАКС ООД" е официален представител за България на:

 

 

             KATRIN-METSA TISSUE-компания в челните места в световното производство и преработка на хартия за ръце и хартиени продукти


           
              LUCART - световен производител на продукти от хартия и хигиенно оборудване

 

 

         EKA PLAST-Полша-производство на дозатори и диспенсъри за обществена хигиена, сешоари за ръце от пластмаса и стоманa

 

 

             VOIGT-производсво на препарати за професионално и индустриално почистване

 

 

             LINEA TRADE-мопове, аксесоари и сервизни колички за професионално почистване

         
            SIMEX - производство на диспенсъри, дозатори, сешоари, хотелско оборудване

           SOFIDEL - PAPERNET - производство на професионални хигиенни продукти

 

 

            Успеха на нашата фирма се дължи на силата на нашия екип!Един от основните аспекти на  работа ни е да осигуряваме непрекъснато сигурността и на нашите потребители и служители! Желанието ни е да пазим хората,  да пазим и природата. Точно заради това нашите продукти и системи непрекъснато биват развивани и усъвършенствани! 

BG16RFOP002-2.073

„Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

 

 

  „КАТРИН МАКС”ООД

 

 

е в списъка с одобрени и финансирани проектни предложения за подкрепа на микро- и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията Ковид-19

 

          Процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро- и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията Ковид-19” е насочена към микро- и малки предприятия, което ги определя като основна и водеща сила за развитието на конкурентно и ефективно производство и гарантиране на стабилен икономически растеж, както и на устойчива заетост.

Ограниченията, наложени във връзка с борбата с разпространението на пандемията Ковид-19 засягат най-силно именно по-малките по размер икономически единици, които нямат ресурс да продължат да съществуват и функционират в подобна усложнена икономическа обстановка. В тази връзка фокусът на процедурата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в съответствие със специфичната цели на програмата, е насочен към най-уязвимите икономически единици, които разполагат с потенциала да се възстановяват и да преодоляват икономическите последици от пандемията Ковид-19, а именно микро и малките предприятия.

Целта на процедурата е осигуряване на оперативен капитал за българските микро- и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията.